Morningstarsvenner.dk

Morningstarsvenner.dk

Du kan støtte  her

BANKOVERFØRSEL: 3578 3579278366 (Danske Bank)

Indbetal et lille, bitte beløb hver måned og gør en kæmpe forskel!
Opret en fast bankoverførsel på f.eks. 20 kr. pr. måned, så har du allerede giver en stor økonomisk håndsrækning!

Resumé af POVERTY CASE OVERVIEW

Læs hele rapporten fra skolens leder her

 

Morning Star Children Center

Skolen er beliggende I et slumområde I Mombasa, Kenya.
Familierne i landsbyen er fattige, og mange familier består af en enlig mor med børn. Den økonomiske situation er ikke god. Ofte arbejder moderen og børnene hos bekendte, og får mad som betaling. I de værste tilfælde arbejder ung mødre med prostitution, og får sexuelt overførte sygdomme, uønsket graviditet og endnu lavere selvværd.

De fleste lever for under 1$ om dagen

De fleste familier lever for mindre end en dollar om dagen. Børnene er underernærede og som følge heraf ukoncentreret i skolen.
Rigtig mange er arbejdsløse og lever af tilfældige småjobs. Der er ikke penge til mad, bolig, skole og medicin.
Mange boliger er i elendig forfatning og ødelægges i regntiden. Dette gør familierne hjemløse, hvilket selvfølgelig også påvirker elevernes skolegang.

For at undgå den værste sult, er der indført skolemad

Morning Star har indført skolemad, så alle børn får mad i skolen. Det har i nogen grad hjulpet på børnenes helbred og opmærksomhed i skolen. Faktisk sker det også at forældre sniger sig ind ved frokost tid for at få et måltid.
Som skole gør vi hele tiden vores bedste for at gøre i dag bedre end i går. Det er i den ånd, at vi tid beder til , at en dag vil der komme en "god samaritaner" og hjælpe, og vores elever vil kunne realisere deres drømme. Mange børns drømme slukkes pga dårlige omstændigheder og manglende økonomi.

Hjælp med at gøre livet bedre for børnene i skolen

De siger at Rom ikke blev bygget på en dag. Vi håber at få hjælp til at hæve standarden i slumområdet, specielt hos de familier som går i vores skole. Vi bestræber os på at være en lokal skole med fremragende undervisning og med omsorg for de fremtidige generationer.

God bless Morning Star
Eric Oginga Kusule

 

tak3
tak2
tak1